Bli medlem

Vi startar nästa gång 1 september men du kan bli gratismedlem redan nu. Då får du info, erbjudanden och extrabonusar när hösten närmar sig!

Fri prenumeration

Gratis medlemskap.
0 kr för alltid
  • Tillgång till Fb-gruppen - Nätverket
  • Mallar från Yogaprenörpodden
  • Fria Webinars
  • Rabatt på Bootcamp
GRATIS

Blir du års- eller månadsmedlem nu så kommer beloppet först att dras i slutet av augusti 2021. Men medlemskapet är bindande enligt ovan villkor.

Eller så kan du fortsätta jobba på egen hand…

Du kan ju lösa det mesta på egen hand! Det tar oftast längre tid att lista ut allt själv. Och risken finns ju att du tappar fokuset och helt enkelt ger upp. För hur mycket tid har du till att leta efter svar som andra redan har löst? Vem vänder du dig till som har erfarenheter om yoga och entreprenörskap och som har tid och kunskaper att coacha dig? Hur hanterar du allt självtvivel och svårigheten att ta ditt företagande på det allvar det förtjänar?

Att jobba tillsammans med andra yogaprenörer sparar dig tid, energi och det är otroligt utvecklande. Vi drivs av samma krafter – att få jobba med yoga och göra det hållbart. Vill du är du varmt välkommen att jobba tillsammans med oss!

Sagt av Yogaprenörer

– som varit medlemmar sedan 2020.

Eva Johansson

Löddeköpinge

"Yogaprenör har gett mig olika verktyg för att strukturera upp mitt arbete och driva mitt företag framåt. Angelica har bidragit med många tips tex om sociala medier som jag har använt vilket har gjort att mina följare på Instagram har ökat markant. Andra tips är hur jag når kunder via mail och där jag efter bara några veckor har fått en kundkrets som jag är säker på får den senaste informationen om mitt företag."

"Jag har mest läst/följt andras utvecklingar och fått kunskap och mer klarhet inför hur jag ska gå tillväga om jag startar eget framöver.

Neslihan Sezgin

Stockholm

Jenny Sörling

Sättila

"Ett forum för att utbyta erfarenheter, tipsa varandra och få strukturerat stöd från Angelica som driver detta på ett mycket bra sätt!"