Vad kul att du hittade hit!

Boka mig

För föreläsning, inspiration, workshop, coachning eller utbildning – på plats eller online.

Barnyoga Angelica Henriksson-30

Hej!

Jag älskar att utbilda, coacha, föreläsa och inspirera. Jag anlitas av yogalärarutbildningar som vill inkludera entreprenörskap i sina utbildningar, kommuner för inspiration om att våga starta eget,  som utbildare inom entreprenörskap och om yoga i skolan. Jag hjälper även till som coach för den som har yoga som affärsidé.

Boka en timme, halvdag eller heldag. Jag föreläser, inspirerar, utbildar, coachar och/eller workshopar utifrån ert önskade resultat. Kan göras fysiskt på plats eller online. Med rådande restriktioner förespråkar jag onlinebokningar. Önskar du en onlineföreläsning sköter jag all teknik så du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg. Då kan föreläsningen även spelas in så den går att se i efterhand.

Nedan ser du förslag på ämnen jag brukar prata om men jag anpassar innehållet efter era önskemål. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att veta mer eller om du vill boka.

Förslag på ämnen

Om Yoga & Entreprenörskap

  • Våga ta steget till eget
  • Bli en hållbar Yogaprenör
  • Om att gå online med sin verksamhet
  • Marknadsföring för en egenföretagare

Om yoga för barn och tonåringar

  • Yoga i skola/förskola
  • Yoga för tryggare barn & tonåringar
  • Bli Barn- och/eller Tonårsyogaledare

Privatcoachning

Har du yoga som affärsidé? Eller vill ha? Jag coachar dig inom yoga och entreprenörskap. Med fler än tio år som yogaprenör på heltid, både som yogalärare, studioägare och utbildare (IRL och online) och som utbildad Prestationscoach sitter jag på en unik kunskap och gedigen erfarenhet som jag gärna använder för att hjälpa dig med dina utmaningar.

Nedan villkor godkänns vid betalning

Bokningen är bindande efter betalning som sker med kort. Tidsbokning görs via mail till info@yogaprenor.se Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid med ett sms till 070-23 53 283. I annat fall kan tillfället inte bokas om, beklagar men insisterar. Skulle Yogaprenör behöva boka av meddelas detta per sms och vi bokar om tillfället.

Coachning tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett coachningen. Varje deltagare står helt ansvarig för sitt företagande oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i Yogaprenör.

Boka här

Är du betalande medlem i Yogaprenör kan du boka till rabatterat pris

Uppdrag & Samarbeten

Föreläser om entreprenörskap på yogalärarutbildningarna hos Hormonyyoga.org
Föreläst om Barn- & Tonårsyoga på Fritidshemsbiennalen 2021 via Mitt Universitet.
Stöttat med inspirationsföreläsningar vid t.ex. Ung Företagsamhet och Draknästet genom Roslagens Sparbank.
Drivit Egen Sommar, entreprenörskapsutbildningar för unga i Norrtälje kommun under flertalet år.