Kontakta oss!

Skicka oss ett meddelande eller ring, så hjälper vi dig.

Vanliga frågor

Yogaprenör är en egenföretagare som har yoga som affärsidé och vill jobba hållbart – fysiskt, mentalt, själsligt och ekonomiskt.

Ett sammanhang för att utveckla och stärka dig i rollen som Yogaprenör. Varesig du är yogalärare, studioägare eller om du drömmer om att jobba med yoga.

Med webbaserade kurser, coachningar, nätverkande, forum och övningar får du stöttningen, inspirationen och gemenskapen som många Yogaprenörer annars upplever att de saknar.

Dörrarna till Yogaprenör öppnas för andra gången 1 mars 2021 och det går nu att anmäla sig! Sista anmälningsdag är sista februari 2021.

Därefter stänger vi för att börja jobba tillsammans och planerar att öppna igen hösten 2021.

Se inte detta som ”något mer du ska göra” utan som ett sätt bli strukturerad, spara tid, tjäna pengar och ta dig mot din målbild av ditt företagande.

Liveträffarna sker två gånger per månad och på olika dagar och tider för att så många som möjligt ska kunna vara med. Kan du inte vara med kan du se dem i efterhand via medlemssidan och/eller lyssna på dem via medlemspodden.

Då är du varmt välkommen att kontakta mig, se ovan, så ska jag hjälpa dig så gott jag kan! Du kan också lyssna på Yogaprenörpodden så får du lära känna mig och hur Yogaprenör funkar.

Absolut – denna medlemssida är ett bra sätt att starta din resa till att bli Yogaprenör på.

Du behöver ha tillgång till vårt forum som finns på Facebook. Om du inte är ett fan av Facebook så är mitt tips är att du öppnar ett nytt mailkonto, kopplar det till en ny Facebookprofil som väldigt anonym och bara använder profilen för just vår grupp.

Lanseringarna sker ungefär två gånger per år. Du kan redan nu ställa dig på väntelistan genom att klicka här så får du information när det närmar sig. Självklart förbinder du dig inte till någonting när du ställer dig på väntelistan.